Alla inlägg under november 2008

Av Ida - 9 november 2008 14:19

Fy fan vad less jag är. Nu har jag suttit i 2 och en halv timme med ett äckel matteprov... bläää men nu är A-kursen avslutad. SKÖÖNT!


Idag är det ju fars dag!! Grattis Älskling och pappa. tänker på dig varje dag som går. Saknar dig!!=(

Nu ska jag slå Magnus mamma en pling så vi ska fixa iordnind en skriv uppgift sen bär det av mot Häggenås... tååårta!:) Sen ikväll ska vi kolla klart på filmen Magnus väldigt bestämt ville se igår så kollade vi på den i 10minuter sen sov han! Det kallar jag filmsällskap!:D haha!

Imorgon blir det BVC och babyöppet hade jag tänkt så rasmus får sitt handavtryck!:)


Ska nog ta med mig min mor på en promenix i HÄggenås tror jag så jag får in  lite syre så jag orkar med kvällen! Suttit och häckat framför datorn! fyy


Nä nu blir det pluggning igen!

Av Ida - 8 november 2008 19:01

Idag har jag gjort två matteprov nu har jag bara the big one kvar, sen är jag klar med a-kursen. På måndag börjar b-kursen. Så den 11/12 är jag helt klar med matten. Hoppas bara jag får bra betyg!!:S


Idag har jag, magnus, rasmus,daniel och marit tagit en tur till svenstavik på dollar store. Vi köpte massa grejor hem och godis såå klart!:) Gotttii

Sen åkte vi på COOP och handlade, ska laga mat tillsammans idag. Blir tacogratäng, mumms. Så nu sitter jag här och väntar på att dom ska komma så man ska börja laga mat sen ska vi dricka glögg och spela spel!! Så det blir lugnt i kväll.


Just de... ida i ett nötskal. Inne på coop så kom jag på att vi kanske ska han en sån där shop express grej. Så jag går och hämtar ut en sån, la plånboken i fickan men stängde den inte. Så när jag satte mig i bilen så var min plånbok borta. hmm. Så magnus kutade in igen och letade och jag tänkte hjälpa men när jag går innnanför dörrarna så ringer dom och säger att någon hittade den åt mig!=) Jippiee!:)


Gud så jag älskar mina pojkar!! Gosh!!


Jag hade tydligen blivit utmanad av Zabine men det fixar jag i nästa inlägg för nu ska jag ta det lugnt innan matlagningen!!:) i promise!!

Av Ida - 7 november 2008 18:13

Idag som jag skulle vara så duktig så vart det bara bajs redan från i morse. Hade en sån äcklig huvudvärk så jag trodde jag skulle dö!!! Sen väntade jag på Magnus mamma. När Magnus mamma kom kände jag att jag inte orkade plugga men efter min tjurighet och några kräkningar så vart det bra. HATAR migrän. blääää


När jag började må bättre så kollade jag hur jag ska lägga upp min uppsats med alla avsnitt jag skrivit. Och fick till det tillslut. Sen kutade vi ner på stan och köpte en åkpåse till Rasmus, hans farfar ville ge han en sån. Hittade en jättemysig. När vi kom hem renskrev jag det och ska skicka det magnus mamma så hon får rätta och flytta om så det blir bra.... Hade tydligen inte varit riktigt klar i huvudet, lärt väldigt bra när jag läste det när jag skrev men när jag hörde Magnus mamma läsa det vart jag förvånad att jag ens skrivit så!:D

Ikväll blir vi nog bara hemma. Kanske ska spela spel med Marit & Daniel! Det vore skojsigt!!:)


Imorgon blir det dollarstore. Hoppas jag mår bättre då!

Just de, Rasmus åt gröt idag, inte gott först men sen rörde jag ner aprikos och päron pure och jäklar i min låda vad ungen smaska, gapade till och med när skeden kom. Måste inhandla en haklapp!:D


Trevlig helg!=)


Sjuuukt skön låt länken nedanför!!=)

http://www.youtube.com/watch?v=w9KnuJZkBjg
Av Ida - 6 november 2008 19:37

Ja jag var ju som sagt på synkoll idag, var översynt och var tydligen lite skelögd!:S haha! Valde ett par bågar från oakley, landade på 3900. Det är ju mindre kul så här runt jul.=(

mamma jag vet inte vad jag vill ha i födelsedagspresent men pengar eller något bra. Erat sällskap på julbordet gör mig också väldigt glad!=)


 Ikväll ska jag skriva klart min redovisningsuppgift, eller om Magnus mamma ska hjälpa mig med det i morgon. Hon ska komma hit och hjälpa mig med matte och även plugga själv i morgon. Kul med sällskap!!


Nu blir det middag. Rasmus ska få potatis. Mina killar är såå underbar!!!



Av Ida - 6 november 2008 10:19

Jag sitter och funderar lite över min födelsedag, fick ju en dålig nyhet av Magnus för några dagar sen att han jobbar ju. Så jag funderar på om familj och släkt och Magnus familj om dom ska komma på dagen så kan ju kompisar komma på kvällen!:S Jag har inte riktigt bestämt mig. Kanske tar hit alla på samma gång så man kan hitta på något på kvällen! haha, ja det är inte lätt!


Jag håller på att bli tokig på vår j*vla granne, han/hon har på en väckarklocka som bara ringer och ringer ända fram till 11-12 på dagarna. Inte så jäkla kul när man fått Rasmus att somna om där runt halv 7- 7 och hör det där helvetet så man inte kan somna om själv. Min mammas väckarklocka låter precis likadant så jag brusar upp mig ännu mer för det för den fick jag gå och stänga av i bland!=)


Idag ska jag ner på stan och göra en synkoll. Hoppas verkligen att det inte är någon fel på min syn. Annars får jag hålla Marit i handen, "skulle bara kolla för skojs skull" där står hon med ett par glasögon på sig!:)


Igår så skrev jag 5 och en halv sida om mattenshistoria, kände mig väldigt duktig så nu ska det bara renskrivas och skickas in så har jag bara slutprovet klart.

Nu är Rasmus less på sitt babygym.


Hej

Av Ida - 5 november 2008 10:57

Ja den där bomben var ju mycket att vara rädd för! haha.


Igår vart det mycket åka, innan vi åkte till Åkersjön hade dom massa ärenden här i stan, dom hämtade mig vid 11 och vi var inte i Åkersjön förrän 2. Men det är ju min familj vi pratar om, och jag vet att mamma läser det här.=) När vi åkte från Åkersjön var rasmus vaken HELA vägen hem så jag fick sitta och roa han med en leksak hela vägen och det funkade eftersom han inte vart ledsen en enda gång, riktigt förvånad!=)


Magnus var snäll och kom och hämtade mig eftersom jag hade tvättpåsar och grejer så det var inte så lätt att få med sig på bussen hem sen plus en bäbis!=) När vi kom hem kollade vi på en film Loaded, konstig film.


Idag ska jag följa Anna på stan en sväng sen blir jag hemma och pluggar ikväll. Tove är snäll som kommer och hjälper mig!!! Sista veckan för Matte A nu, Nästa vecka börjar Matte B, jag har svårt för matte men när jag väl lär mig går det på räls, men man ska ju lära sig också... blääää.


Nu ska jag mysa lite med Rasmus innan jag ska göra oss i ordning och gå ner på staden!=)


Av Ida - 4 november 2008 09:36

Jaha då var det bombhot på Lidl också! Magnus stoppade dom i morse som körde helt ovetandes igenom rådhusgatan eftersom den gatan ligger utanför huset och är den väg magnus tar på jobbet. haha, så kan det gå!=)


Nu sitter jag och väntar på mamma och Nisse som ska hämta mig så jag kan följa med först till Åkersjön sen hem till Häggenås. Ska tvinga mamma att städa ur Christians garderob så jag kan ta christians gamla som passar perfekt till Rasmus och är för liten för han.

Tänkte ta med tvättpåsen också så magnus slipper tvätta! Då blir han glad i sitt hjärta. Skäms lite för jag har inte varit till tvättstugan en enda gång sen rasmus föddes, haha antingen lyx eller väldigt lat. Men jag hjälper ju till om han vill!!:D


Rasmus vaknade och va pigg 05.25 imorse (kollade på mobilen), det var mindre roligt. Tyckte hans pappa också som skulle kliva upp en timma senare. Haha mammas hjärta. Men han tvärslocknade efter jag legat och pratat med han en stund och han fått lite mat.


Nää, nu är det dags att göra sig i ordning!=)




Men bra... lite väl dåligt tycker jag.


http://op.se/parser.php?level1=2&level2=6&id=967904
Av Ida - 3 november 2008 18:46

Ja idag var jag ju på babyöppet. Missade sångstunden eftersom rasmus sov hela tiden så jag kunde inte åka ner på stan förrän 13.00 och det var då sångstunden började. han som tycker om det så mycket!=(


Efter jag varit där ringde jag Sara för vi hade bestämt en liten dejt. Så vi träffades på stan och gick sen på Pause och fikade. Gott gott, men den varma chokladen där är dock inte att rekommendera!

Eftersom det är Fars dag på söndag så fick ajg kuta och leta present och fick bra hjälp av Sara så det var enkelt och billigt men han ska få något mer också!=)

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, har en kock jag, såå duktig att laga mat och dom enda gånger jag får laga mat är när det är fiskpinnar för det kan han itne steka. Han brände ett helt paket fiskpinnar en gång och sen dess har jag fått stekt dom som är proffs på det!=)


Imorgon kanske jag åker hem till häggenås, måste kolla hur bussarna går.

 Man är ju fortfarande lite mamma kär så när Magnus åker till sundsvall på kurs i 2 dagar så ska jag nog sova hos mamma. Så man har lite sällskap och så får ju mamma gosa med Rasmus och det tror jag inte hon klagar på!:)


Nu ska jag kika på AFV.

Hej

Presentation


Här kan ni läsa om mit liv som ung mamma och allt som händer runt om oss! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<<
November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards