Alla inlägg under november 2008

Av Ida - 23 november 2008 12:46

Jag är helt slut efter allt spring igår och all stress jag lyckades tillverka helt på egen hand!:) haha...


Idag så jobbar ju Magnus den pruppen, tycker det är hemskt när man inte fått ligga och mysa i sängen någon morgon nu i helgen!:S

Men nästa helg blir det MYYS och JUUULBOORD!!! MUMS fy vad gott....


Ska åka på IXO med momma vid 2 för jag ska ha en kofta där om jag tycker den är bra... Dom har vero moda där för er som tror att det har försvunnit!:) Men icke det finns på IXO!:)


Vid 3 kommer Tove och ska äta lite tårta och sepela lite Buzz... var myycket roligare än det som är till ps2.. var som mer spännande det här och bättre gjort!:) Tips till er som har ps3!!!! Rekommenderar starkt!!


Nu ska jag bädda sängen så det itne der ut som en bomb har släppts där sen jag och rasmus ahr sovit där nu på morgon!:) han snurrar mer i sängen än vad man tror... ligger som ett raktstreck.. kan ju inte göra det i spjälsängen för han är ju lite för lång med tanke på att den är ju inte så bred så han kan ju inte snurra där! Så han passar på när han ligger hos mamma!:) 


Ha en trevlig dag... det ska jag ha! Hej hej


Av Ida - 22 november 2008 21:47

Idag fyller jag år... Och tack Zabine för din kommentar... och för rättstavningen.. fick en rättstavning av Magnus också!:D


TACK alla för uppvaktningen idag... blir väldans glad...=)


Imorgon blir jag bara hemma och ska ta det lugnt... ska spela buzz som jag fick av min älskling. Han kom hem 6 idag istället för 9 som han sa så jag blev jäääätteglad!!!


Nää nu ska jag vara trevlig med daniel som kom hit för andra gången idag!!=)


GOd natt!!:)

Av Ida - 21 november 2008 10:48

jaa, imorgon smäller det!! tårta, släkt och vänner. Det är kul det!:)

 Det som är mindre kul är att Magnus jobbar, han kom hem kvart i 10 igår kväll!:( Gud vad tråkigt....  men a mens gat to do what a mens gat to do!:) eller hur det stavas!:D

Idag ska jag kuta ner på ÖB och köpa en duk som jag sk lägga på bordet för bordet är så himla "fult" men egentligen inte men vi kanske skyddar bordet från fler fläckar.

Var väldigt nära att vi sålde bilen igår men ändå så långt ifrån, gud avd besviken jag blev när han kom hem med bilen.


Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hoppas min karl får komma hem lite tidigare eller lite MYCKET tidigare än avd han gjorde igår!:)

Kolla om någon har lust att bara ta det lugnt.... för det har jag innan stormen imorgon!:)


Nu ska jag kika en stund till på internet sen blir det att plocka ur diskmaskin och dammsuga och torka golvet så jag är klar sen!:) det vore sköönt innan kvällen!:)


Hejhej


Av Ida - 20 november 2008 20:22

Idag har jag kutat runt på stan med Anna & Sofia. Vart på stan från 12 till 3, tror jag. Sen åkte vi hit och satt men när jag skulle ta bussen så sprang jag dit och hoppade in i bussen och när jag satte mig ner brevid vagnen slog tanken mig, vilken buss är jag på egentligen?? Haha fick panik så jag var tvungen att fråga en tjej som satt bakom vilka buss jag satt på, det var 2:an!! Sen fick jag en blick som inte var så rolig såg mer ut som hon tyckte jag var dum i huvudet!:D haha men sånt händer!!:)


Är det bara för mig bloggkoll ligger nere?? Jävla skit grej!:)


Jag har städat som en galning idag så imorgon blir det dammsugning och skura golven.

Magnus är inte hemma heller!:( Jobbar länge idag han. Inte kul alls...


Rasmus och jag ska mysa framför tv:n tills pappan i huset kommer hem.

Tänkte be mamma och nisse komma hit imorgon för han lär ju jobba lika länge då!:(


Nu blir det tv!! S.O.S Gute sen blir det nytt läge och sist men INTE minst hells kitchen! Det är ett program som jag bara skrattar åt. Så jävla bra ramsay!:)

Av Ida - 19 november 2008 19:26

Ja om 3 dagar blir det tåårta!:D Gud så gott... längtar som en galning!


Idag har jag varit med momma hela dan nästan. Åkte på barnens hus och skulle köpa paket till min kusse sen åkte vi på coop för att handla till smörgåstårtan. inte billigt men gott!=)


Mamma, nisse och Anders kom förbi en sväng också! Rasmus fick en nalle av sin morbror!:) Fått massa klänningar av mamma som jag ska pröva imorgon. Har som inget att göra imorgon så jag funderar på en städning kanske istället för att göra det på fredag...


Nu är det sjukhuset på tv så hej

Av Ida - 18 november 2008 21:14

Magnus kom inte hem förrän halv 8... suck!!

Men det vart middag och nu ska vi mysa vid tv:n! Hoppas jag!:)


Rasmus är väldigt grinig så det kasnke är en liten tand på väg... vem vet!:)



Hejdå!

Av Ida - 18 november 2008 12:10

Har onsdag idag jag!:S haha...


Fick sova länge idag, väldigt skönt. Ligga och bara mysa i sängen tills lillpruppen vill upp.

Han fick sova med oss i sängen i natt, och han är som en proppeller!:S Snurrar runt nästan, så lägger man han till rätta, då tar det ungefär 20min så ligger han som en raklinje så jag fick huvet och magnus fick fötterna inatt!:)

Mina pojkar!<3


Idag vet jag itne vad som händer, hoppas CK kommer hit och gör mig sällis, kanske ska på ÖB och köpa tvättlappar, eller kanske, jag MÅSTE. Är så fint ute nu med all snö! Blir så glad när man kliver upp och ser att det ligger massa snö på backen så man vill bara att Rasmus ska kunna gå och leka i snön. Men det kommer nog det med, nästa vinter.


Magnus var väldans trött igår så han somnade ganska tidigt men han behöver sova min älskling eftersom han ska jobba helg.. på min födelsedag!=(

Imorgon ska jag handla, och min kusin fyller 3 så vi ska till han och säga grattis!:)


Nu ska jag göra mig i ordning för dagen, typ en kopp te och skorpor till att börja med!:) Mumma!:)

Av Ida - 17 november 2008 20:06

Finns det något mysigare än att gå i snön och höra det där speciella klirret under skon!:) Sjukt mysigt... sen är det mysigt att ta en tripp med vagnen på kvällen tycker jag, har ju gått på affären två kvällar i rad nu och det är sjukt mysigt!:)


jag är jättesugen på att börja lyssna på jullåtar!:) tänd ett ljus och alla dom där godingarna... men då kommer jag bli less på dom innan jul!:)

haha, skapa stämmning i tid! Vill ha julgran i år, nu när man har barn känns det som ett måste men Magnus var itne alls sugen på den idén!:)


var hos Sara nu ikväll och tog en fika medans Magnus var och tränade. Är alltid kul att snacka lite med någon som förstår en!:)


Nää, nu blir det en liten´sväng till på internet sen blir det tv!



Presentation


Här kan ni läsa om mit liv som ung mamma och allt som händer runt om oss! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<<
November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards