Alla inlägg under december 2008

Av Ida - 15 december 2008 22:25

Jag blir så less för magen är i full gång men det vill som inte bryta ut, vill bara sova. Men det vill magnus också så vi får sova när Rasmus sover. Vilket jag har gjort idag!=)

Hoppas vi blir friska snart för det är så tråkigt att vara sjuk.....



Nu är det boston tea party igen...


God natt

Av Ida - 14 december 2008 22:13

Både Magnus och Rasmus har fått vinterkräksjukan!:S Magnus spyr och Rasmus gör det andra!;) Jag har också varit lite konstig i kroppen idag men det har inte "slagit ut" än... peppar peppar. Hoppas för både Rasmus och Magnus skull att det inte blir värre bara!

Vore ju ett rent ut sagt ett helvete om både jag och Magnus spyr. Blir lite jobbigt att busa med Rasmus då kanske. Men man får göra så gott det går. Hoppas på det bästa iaf. Ska dricka lite svartvinbärsjuice så kanske det blir bättre i min bubbliga mage. Rasmus ligger i sin vagga och äter och mår gott medans hans far ligger i sängen och mår inte alls så bra.

 Blir en lugn dag i morgon med alla hemma så det ska bli skönt!


Plikten kallar, god natt....

Av Ida - 14 december 2008 12:18

Igår på dagen så var jag hos min momma för Magnus följde med Daniel till kall och köpte skoter. När Magnus äntligen kom så fick vi middag hos momma innan det var dags för en sväng på stan. Det var luciacrusing, var väldigt mysigt på nått sätt!:) Vi åkte runt och kollade andra bilar tills min lilla prins satte igång och gjorde det stora så vi svängde in på Max och byte blöja och för att äta en bit mat. Väl behövligt. Gott som attan!:)

Innan vi fick lägga oss åkte vi till min momma med febertermometern, så jag hoppas jag och Rasmus inte blir sjuka eftersom vi var där hela dagen igår....


Idag blir det bara mys hemma tror jag, en liten sväng på affärn lät det som det skulle bli.

I veckan har jag nästan inget planerat så om ni har lite för er så kan vi ju hitta på något!:)


Ha en mysig 3:e advent!

Av Ida - 12 december 2008 12:40

Jag skulle aldrig kunna leva utan han som ger mig den där underbara morgonpussen innan han åker på jobbet, och han som älskar mig för den jag är, trots mina kilon!:P Jag skulle aldrig kunna leva utan han som bryr sig om mig, han som finns där för mig natt som dag, han som aldrig skulle göra något för att såra mig, han som alltid kommer vara vid min sida i vått och torrt.

Han är Magnus och jag älskar han så obeskrivligt mycket. Utan han vill jag inte leva.

Vi har fått det finaste man kan få, ett litet barn, en son. Älskar mina pojkar över allt annat!! kommer jag alltid göra, inget kommer imellan oss.



Av Ida - 12 december 2008 12:04

Gårdagen tog på mina ben. Hade så sjukt ont i benen när vi satte oss i bilen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, plus att det började krypa i mina smalben. Fick nästan panik!! Men jag lyckades hålla god min och klarade mig till gällö där jag sträckte på benen!:)

IKEA är verkligen paradiset nr.1 Saker man vill ha överallt!! Men det vart bara lite småplock!:) En morgonrock till min älskling. Det verkade uppskattande, hoppas på det iaf!:D

Men det roligaste på hela resan var när vi vart stoppad av polisen i pilgrimstad!:D Nisse är förkyld så han hade pluggat igen näsan med en papperstuss och den fastnade när han skulle dra ut den innan vi vart stoppad vilket vi tyckte var skitkul eftersom han ahde kvar den i näsan när han pratade med polisen. Måste nog vara med på den saken om man ska förstå hur kul det var!:D

Kom inte hem till min älskling förrän kvart i 10 ungefär. Saknade han som en took!!


Idag ska jag träffa nathalie, en gammal klasskompis från gymnasiet! Ska bli grymt kul, fika och ta en sväng på stan!:)


Nu ska jag göra oss i ordning!:)

Lite bilder från gårdagen kommer här nedanför!:)


Av Ida - 10 december 2008 22:13

I dag tog jag tummen ur arslet och städade. Känns som det VERKLIGEN behövdes. Det känns ju så sjukt skönt när det är klart. Sen har ju våran lillafis börja vändt sig och då känns det som dammsugaren måste komma fram ett ex antal gånger mer än vad den gör nu!!

Jag längtar tills imorgon, men jag kommer börja klättra på bäggarna eftersom att ekonomin inte tillåter mig att handla något. Men lite tidsfördriv har ingen klagat på, absolut inte på det där stället!!!

Mamma och Nisse var förbi en sväng förut idag och fikade. Sen kom Sara så jag fick fika nr.2!:) Men det klagar inte tjocka Ida på!:)


Nu ska jag ringa min mamma!


God natt!!



Av Ida - 10 december 2008 12:24

Jaa, det blir IKEA imorgon!

Ska åka och låna vagn i kväll så jag inte behöver ha med oss våran som tar lite för mycket plats om vi ska ha med oss massa grejer hem från IKEA=)

Av Ida - 10 december 2008 11:14

Redan onsdag och jag har inte gjort ett skit i matten den här veckan, det är sista veckan och jag känner att jag vågar inte hoppas på ett godkänt!=S

Ångest!!!

Idag får jag veta om vi åker på IKEA eller inte. Håller tummarna!:)


Ikväll ska vi gratta Magnus bror. Något mer har vi inte planerat.


Orkar inte skriva något mer. knappt vaken känns det som!:S


Skriver mer senare idag!


hejsvejs

Presentation


Här kan ni läsa om mit liv som ung mamma och allt som händer runt om oss! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards