Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Ida - 1 juni 2009 11:15

Våran resa till Skåne var både bra och dålig. Det som var bra var ju att man fick komma bort härifrån. Och vi hade det jätte trevligt på bröllopet och så, men det dåliga var att man var tvungen att åka bil i 110 mil enkelresa. Sen vart det bilköer på e4:n som hette duga också. Fy. men om jag ska bestämma något så vart det riktigt trevligt att komma bort och träffa nytt folk och bara rå om min lilla familj en stund!:) På torsdagen när vi åkte gjorde vi ju en övernattning för Rasmus skull i Västerås hos magnus farmor & farfar. Sen dagen efter drog vi ner till ängelholm. Så det var en två dagars resa. Men vägen hem körde vi raka spåret. Riktigt skönt att komma hem men drygt som fan att köra sista biten. Men det var bara att bita i det sura äpplet!:P På brölloppet var det jättefint, men Magnus den stjärnan glömde kameran. Så vi har inga bilder på oss tillsammans! jävla skit!!

Nu ahr vi ju varit hemma en vecka så vi har ju hunnit lite den här helgen också!:S I fredags var det inflyttningsfest hos Sara, vart lite alkohol och allsång till gitarr. Riktigt roligt faktiskt, sen vart det utgång och fy, det är ju ingenting man sucktar efter längre. Fyy så tråkigt!!! Men nu fick amn den där ahaa upplevelsen så nu kan jag skippa krogen några år till. Men stråket SKA jag på!:)

I lördags så var vi på Motormässan sen åkte vi hem och käka sen upp på gokartbanan så dom fick gasa ifrån sig lite. Sen hade jag och Magnus myskväll framför finalen av Robinson. FEL VANN!!!

I går var det ju mors-dag. Min första, fick tårta och grillat hemma hos mamma &Nisse. Magnus mamma & pappa var också där och min momma & rune och nisses mamma så vi var ett gäng. och gott var det.


idag ska jag ner på stan och hämta ut en ny tröja åt Magnus eftersom det var något konstigt med den förra. Sen kanske jag åker ut till momma en sväng. Får se vad som händer.


Hejda

Presentation


Här kan ni läsa om mit liv som ung mamma och allt som händer runt om oss! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards